Filtrează după specificații
Coș
Filtrează produsele
Închide
Caută
Preț
-
75 lei 289 lei
Producator
Nr. piese

TWIN Pure Black

Ustensilele de bucatarie trebuie sa fie versatile si durabile. Gama TWIN Pure Black de la Zwilling J.A. HENCKELS se va potrivi imediat in bucataria dumneavoastra.

Imbinarea perfecta a materialului cu maiestria si design-ul, fac aceste noi instrumente, practice intr-un mod placut.

Ele sunt rezultatul unei cooperari stranse si fructuoase dintre Zwilling si arhitectul si designerul international de origine italiana, Matteo Thun.

Gadget-urile noi dau trendul in design si functionalitate. In timp ce gatiti, ustensilele de bucatarie va vor ajuta, fiind intotdeauna confortabil de utilizat si de incredere.

In timp ce a creat aceste gadget-uri de bucatarie de super-calitate, Matteo Thun a avut un singur scop: "stil echilibrat si eficienta pura". Prin urmare gama TWIN Pure, combina fiabilitatea cu conceptul modern, care convinge chiar si pe bucatarii profesionisti. Fie ca este vorba de forma manerului sau de maiestrie, ustensilele TWIN Pure se ridica la cele mai inalte exigente.

Manerele cu rotunjimi elegante sunt din materiale sintetice usoare cu o structura de suprafata aderenta de culoare neagra. Se potrivesc pentru toate tipurile de suporturi. Se pot spala la masina de spalat vase iar elementele din silicon de la unele produse, sunt termorezistente pana la 300 °C.

Afișare
Sortează după:
1 / 2