Filtrează după specificații
Coș
KitchenAid Artisan

Filter by:

Clear All
Min: 98 lei Max: 823 lei
lei98 lei823

Tigăi adânci

Tigăile adânci sunt cele mai potrivite pentru gătitul de zi cu zi, fiind o ustensilă versatilă, ușor de utilizat și potrivită pentru o largă varietate de stiluri și tehnici de gătit.

Marginile înalte, deschiderea largă și învelișurile non-adezive fac din acest tip de tigaie un produs adecvat pentru prepararea mâncărurilor care necesită un singur vas. Tigăile adânci sunt ideale atât pentru sarcinile simple precum călitul cepei sau preparatul sosurilor și sote-urilor de legume, cât și pentru rumenirea fripturilor, prăjirea în baie de ulei (deep-fry) sau prepararea de mâncăruri savuroase precum tocănițe sau chili con carne.

Varietatea mare de sarcini pe care le poate îndeplini o tigaie adâncă se reflectă în oferta vastă de tigăi de dimensiuni și materiale dintre cele mai diverse. Tigăile din inox de bună calitate sunt confecționate din mai multe straturi care îi asigură proprietăți termice deosebite, dar și o rezistență sporită. Aspectul elegant și curățarea facilă contribuie la beneficiile oferite de tigăile din inox. Tigăile din aluminiu fabricate din mai multe straturi, precum și cele din oțel, au de obicei un înveliș interior anti-adeziv. Baza groasă stochează energia și distribuie căldura uniform pentru o gătire cât mai eficientă.

Afișare Grilă Listă
Sortează după: