Termeni si conditii

DEFINIȚII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor activitatilor de promovare si vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC KITCHEN SHOP SRL si orice alt partener cu care acesta are contract in acest sens, prin intermediul magazinului online Pentrugatit.rocatre Utilizator/Cumparator (persoana fizica sau juridica) si pot fi modificate oricand de catre acestia.

Astfel, termeni de mai jos vor avea urmatorul inteles:

WEBSITE/SITE (pentrugatit.ro): reprezinta website-ul apartinand care are adresa de internet  www.pentrugatit.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate si promotii/campanii de informare/promovare pentru acestea desfasurate de catre  pentrugatit.ro.

BUNURI SI SERVICII - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate pe website si in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

SPECIFICATII - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in  pentrugatit.ro precum si in materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de catre vanzator/producator, sau de catre utilizatori/cumparatori, sau asa cum apar in Comanda.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza  pentrugatit.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului website.

VANZATOR- societatea comerciala SC KITCHEN SHOP SRL avand sediul social la adresa Bucureşti, Sector 3, strada Burdujeni, nr 3, bl A13, sc 3, ap 26, parter, inregistrata la Registrul Comertului  Bucuresti cu numarul J40/7883/2001, RO14180084

CUMPARATOR - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda prin intemediul  pentrugatit.ro.

COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

CONTRACT - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si alte drepturi asociate, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale SC KITCHEN SHOP SRL

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea  pentrugatit.ro intr-un mod contrar scopului declarat si practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii  pentrugatit.ro, proprietarilor legali ai acestuia si oricarui alt partener cu care exista contract in acest sens.

 

Continutul site-ului  pentrugatit.ro
Informatiile prezentate pe  pentrugatit.ro, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.

Descrierile produselor pot fi incomplete insa Vanzatorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante astfel incat produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe  pentrugatit.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Orice date specifice privitoare la stoc si starea produselor afisate, se pot obtine contactand Vanzatorul prin email / telefon la datele de contact din sectiunea Contact a  pentrugatit.ro.

Promotii si campanii
Promotiile si campaniile prezentate pe  pentrugatit.ro pot fi valabile  in  pentrugatit.ro si in magazinele KitchenShop de pe teritoriul Romaniei.
Promotiile si campaniile prezentate pe  pentrugatit.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata in materialele de promovare si in regulament, unde este cazul, acestea fiind valabile in limitele stocurilor disponibile alocate.

Preturile produselor
Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului  pentrugatit.ro includ  T.V.A. conform legii in vigoare.

Pretul final la care Cumparatorul poate sa achizitioneaze produsele este considerat cel din comanda confirmata de Vanzator, cu exceptia situatiilor de epuizare de stoc sau eroare care afecteaza pretul (cf paragraf Comenzile)

Preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Comenzile
Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul  pentrugatit.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele informatii:
a. Comanda/Precomanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a Termenilor Comenzii din partea Cumparatorului. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS).

In cazul epuizarii stocului pentru produsul comandat, inainte de finalizarea comenzii, reprezentantul pentrugatit.ro va putea oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat, in cazul in care pentru produsul comandat exista alternative.

In cazul epuizarii stocului inainte de finalizarea comenzii si lipsei unei alternative la produsul comandat, comanda poate fi anulata fara penalitati, chiar daca a fost confirmata de catre Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.

In cazul unor eventuale erori de functionare a  pentrugatit.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, in urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu , neconform cu pretul de vanzare mediu setat de catre Vanzator pentru acea perioada, Vanzatorul isi aloca dreptul neopozabil sa anuleze comanda efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt.

Precomanda reprezinta o comanda cu statut special pentru un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare/disponibilitate fizica in stocul Vanzatorului. Precomanda  va avea aceiasi pasi ca si o comanda normala singura diferenta fiind la termenul de livrare care va fi stabilit in functie de disponibilitatea produsului si va fi comunicat de catre Vanzator Cumparatorului la momentul inregistrarii precomenzii precum si in urma oricarei modificari a acesteia. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului ceea ce ii da dreptul neopozabil Vanzatorului sa modifice aceste informatii in website.
Vanzatorul are dreptul sa modifice si conditiile initiale ale precomenzii, dar doar dupa ce a informat Cumparatorul cu privire la acest aspect si a primit acordul acestuia pentru noile conditii aplicabile.
Vanzatorul nu este considerat culpabil si nu i se pot imputa penalizari pentru nerespectarea conditiilor initiale sau pentru modificarile conditiilor initiale ale precomenzii daca acestea sunt impuse de noile conditii oferite de Producator.
Cumparatorul are dreptul de a  renunta in orice moment la o precomanda iar daca aceasta fost deja achitata suma respectiva ii va fi returnata integral.

Contractul la distanta
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre  pentrugatit.ro si client este considerata data facturii fiscale emise de catre Vanzator.

Termenii si conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre producator, importator sau distribuitor dupa caz.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si implicit Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare,  in special pentru pierderea produselor sau a documentelor.

Facturarea
Pretul, modalitatea si termenul de plata, precum si termenul de livrare sunt specificate in Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate conform conditiilor prevazute in Comanda, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata
Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de catre Vanzator si conditiilor impuse de finatator in cazul platilor efectuate prin card bancar sau credit.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul Cumparatorului, urmand a fi incasata de catre Vanzator doar dupa confirmarea comenzii.

In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional. Demersurile pentru rambursarea banilor in acest caz cad in sarcina Vanzatorului, care insa nu este responsabil de termenul in care aceasta rambursare este facuta, acest aspect fiind in sarcina bancii Cumparatorului al carui instrument financiar a fost utilizat.

Vanzatorul nu este responsabil pentru politica si conditiile comerciale acordate de catre finantatorii ale caror instrumente financiare de plata sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la  pentrugatit.ro.

In cazul unor erori aparute in timpul procesului de plata Vanzatorul nu are obligatia de a efectua livrarea in sarcina acestuia intrand numai informarea Cumparatorului asupra faptului ca procesul de plata nu a fost finalizat. Vanzatorul nu este obligat sa faca demersuri de investigare asupra motivului erorii aparute dar poate oferi suport Cumparatorului in limita disponibilitatii, capacitatii si responsabilitatii acestuia.

In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de catre procesatori de plati autorizati.
pentrugatit.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Livrarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa de livrare. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile lucratoare pana la termenul legal de 30 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora, inclusiv cazurile legate de aprovizionare, asa cum sunt ele definite de legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la Cumparatorul respectiv.

Acceptarea si transferul de proprietate

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.

In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, are dreptul sa solicite aducerea la conformitate a Produselor si Serviciilor conform legislatiei  in vigoare pe teritoriul Romaniei la data incheierii Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, in locatia indicata in comanda (intelegand prin finalizarea livrarii - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

Returul produselor

Aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs, in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.
In cazul exercitarii dreptului de retragere de catre Consumator, costurile care cad in sarcina Consumatorului sunt costurile directe legate de returnarea Produselor si diminuarea valorii Produselor, care rezulta din manipularea acestora, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii Produselor, cu exceptia cazurilor prevazute de Reglementarile in vigoare.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa aiba toate accesoriile si documentele care l-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, urme de interventii neautorizate, piese lipsa etc). Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena si care au fost desigilate de catre Consumator. In cazul produselor care prezinta semne de folosire, in baza unui raport de service, Consumatorului ii va fi restituita contravaloarea produsului din care se va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (Dreptul de retragere). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
Produsele achizitionate de catre o persoana juridica se pot returna in maxim 48h (2 zile calendaristice) de la achizitie doar daca prezinta vicii de fabricatie sau daca sunt defecte.
Daca rambursarea produselor sau a unui produs, in cazul comenzilor cu produse multiple, dintr-o comanda care a beneficiat de transport gratuit determina scaderea valorii totale a comenzii initiale sub valoarea eligibila pentru transport gratuit din valoarea totala de rambursat, se va retine contravaloarea transportului oferit initial.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail/posta.

  • Adresa de e-mail pentru comunicarea notificarilor: office@pentrugatit.ro
  • Adresa postala pentru retur: Depozit Central Kitchen Shop - Sos. Bucuresti - Urziceni, nr. 31, Pavilion V, Complex Doraly, cod postal 077010, Afumati, Ilfov

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data retragerii, dupa verificarea starii produselor returnate.
Pentru indicatii privind returnarea produselor comercializate de KITCHEN SHOP ne puteti contacta telefonic la numarul 021.332.66.16 in intervalul oarar 09.00-18.00, de luni pana vineri sau prin email la adresa office@pentrugatit.ro. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare, modalitati de recuperare a contravalorii produselor sau detalii legate de contactarea firmei de curierat.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul  pentrugatit.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele din categoria resigilate daca este cazul), in ambalajele originale, dupa caz, si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de  pentrugatit.ro, certificatele de garantie sunt emise de catre pentrugatit.ro pentru toate categoriile de produse.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@pentrugatit.ro sau la numarul de telefon 021.332.66.16 in intervalul Luni-Vineri orele 09.00-18.00. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Comunicarea cu Utilizatorul/Cumparatorul
Comunicarea oficiala asumata a Utilizatorului/ Cumparatorului cu  pentrugatit.ro se poate face prin intermediul datelor de contact din sectiunea de Contact in functie de specificul comunicarii si prin postarea opiniilor vizavi de produse in zonele de comentarii produse.

pentrugatit.ro isi aloca dreptul neopozabil sa  excluda sau sa ignore din canalele oficiale de comunicare, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Vanzatorul are libertatea deplina de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Comunicarea oficiala asumata a Vanzatorului cu Utilizatorul/Cumparatorul  se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie de catre acestia. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul  nu ofera un minim de informatii (nr de telefon valid) pentru a putea fi contactat, Vanzatorul nu este obligat sa faca demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia si ii da dreptul acestuia din urma sa nu raspunda la solicitarile respective sau sa nu onoreze comenzile inregistrate cu date incomplete.

Vanzatorul  nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii  pentrugatit.ro din orice motive, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Politica de Confidentialitate si Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Site-ul  pentrugatit.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul  pentrugatit.ro. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului  pentrugatit.ro, acesta nu-si asuma nici o responsabilitate.

pentrugatit.ro poate contine link-uri catre alte site-uri.
pentrugatit.ro nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Modalitatile expuse mai jos se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe  pentrugatit.ro.

In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate print-unul din urmatorii procesatori autorizati: PayU sau Mobilpay.
pentrugatit.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. KITCHEN SHOP SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
SC KITCHEN SHOP SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul ….

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  Pentrugatit.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs.in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. KITCHEN SHOP SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul …, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. KITCHEN SHOP SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre acestia de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. KITCHEN SHOP SRL si  atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa:
SC KITCHEN SHOP SRL , Sediul social: Bucureşti, Sector 3, strada Burdujeni, nr 3, bl A13, sc 3, ap 26, parter,
se pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel,  pentrugatit.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
pentrugatit.ro nu este de accord si nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul  pentrugatit.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date comunicand acest lucru printr-o cerere trimisa la adresele de mai sus.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, S.C. KITCHEN SHOP SRL pot furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Frauda
UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze  pentrugatit.ro in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  SI VA DA DREPTUL  PENTRUGATIT.RODE A SOLICITA ORGANELOR COMPETENTE PUNEREA IN MISCARE A CERCETARII PENALE IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata in vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.

Legea aplicabila si Jurisdictia
Prezentul contract este supus legii din Romania.

Eventualele litigii aparute intre  pentrugatit.ro si Utilizatori / Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta rezolvare nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SC KITCHEN SHOP SRL