Termeni si conditii

DEFINIȚII

Termenii şi condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor activitaţilor de promovare şi vânzărilor de bunuri şi servicii de către KITCHEN SHOP SRL (KS) şi orice alt partener cu care acesta are contract în acest sens (Partenerii), prin intermediul magazinului online pentrugatit.ro către Utilizator/Cumpărător (persoană fizică sau juridică). Termenii şi condiţiile generale pot fi modificate oricând de către KS şi/sau Parteneri sub condiţia respectării prevederilor legale.
Astfel, termenii de mai jos vor avea următorul inţeles:

WEBSITE/SITE (pentrugatit.ro): reprezintă website-ul care are adresa de internet  www.pentrugatit.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informaţiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate şi promoţii/campanii de informare/promovare pentru acestea, desfăşurate de către pentrugatit.ro.

BUNURI şi SERVICII: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate pe website şi în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

SPECIFICAŢII: toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în pentrugatit.ro precum şi în materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de către vânzător/producator, sau de către utilizatori/cumpărători, sau aşa cum apar în Comandă.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează pentrugatit.ro, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat TERMENII şi CONDIŢIILE prezentului website.

VÂNZĂTOR: societatea KITCHEN SHOP SRL, cu raspundere limitată, având sediul social în Bucureşti, Sector 3, strada Burdujeni, nr 3, bl A13, sc 3, ap 26, parter, inregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti cu numărul J40/7883/2001, CUI RO14180084.

CUMPĂRĂTOR: persoana fizică / persoana juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă prin intemediul pentrugatit.ro.

COMANDĂ: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri şi Servicii şi sa facă plata acestora.

CONTRACT: o Comandă confirmată de către Vânzător.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi alte drepturi asociate, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate şi inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

MARCI INREGISTRATE: reprezintă marcile inregistrate ale  KITCHEN SHOP SRL sau care sunt utilizate de KITCHEN SHOP cu respectarea Legii 84/1998 privind mărcile şi indicatiile geografice

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea  pentrugatit.ro intr-un mod contrar scopului declarat şi practicii în domeniu, a reglementarilor şi ale legislatiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii  pentrugatit.ro, proprietarilor/titularilor legali ai acestuia şi oricarui alt partener cu care exista contract în acest sens.

Continutul site-ului  pentrugatit.ro
Informatiile prezentate pe  pentrugatit.ro au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vanzator, fara o anuntare prealabila.
Descrierile produselor pot fi incomplete insa Vânzătorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante astfel incat produsul sa fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.
Imaginile produselor sunt prezentate pe  pentrugatit.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor şi design-ului fara notificare prealabila de către producatori.
Orice date specifice privitoare la stoc şi starea produselor afisate, se pot obtine contactand Vânzătorul prin email / telefon la datele de contact din sectiunea Contact a  pentrugatit.ro.

Promotii şi campanii
Promotiile şi campaniile prezentate pe  pentrugatit.ro pot fi valabile  în  pentrugatit.ro şi în magazinele KitchenShop de pe teritoriul Romaniei.
Promotiile şi campaniile prezentate pe  pentrugatit.ro sunt valabile în perioada de timp mentionata în materialele de promovare şi în regulamente, unde este cazul, acestea fiind valabile în limitele stocurilor disponibile alocate.

Preturile produselor
Preturile produselor şi serviciilor afisate în cadrul site-ului  pentrugatit.ro includ  T.V.A. conform legii în vigoare.
Pretul final la care Cumpărătorul poate sa achizitioneaze produsele este considerat cel din Comandă confirmata de Vanzator, cu exceptia situatiilor de epuizare de stoc sau eroare care afecteaza pretul (cf. paragraf Comenzile).
Anterior confirmarii comenzilor, preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Comenzile
Prin lansarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe site-ul  pentrugatit.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, SMS sau e-mail) prin care Vânzătorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele informatii:
a. Comanda/Precomanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de facturare) şi conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
Daca Vânzătorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a Termenilor Comenzii din partea Cumparatorului. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului către Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Cumpărătorul accepta şi consimte ca nu exista contract în lipsa confirmarii comenzii emise de Vanzator.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS).
In cazul epuizarii stocului pentru produsul comandat, inainte de finalizarea comenzii, reprezentantul pentrugatit.ro va putea oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca şi aspect şi specificatii tehnice cu produsul comandat, în cazul în care pentru produsul comandat exista alternative.
In cazul epuizarii stocului inainte de finalizarea comenzii şi lipsei unei alternative la produsul comandat, Comandă poate fi anulata fara penalitati, chiar daca a fost confirmata de către Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.

In cazul unor eventuale erori de functionare a  pentrugatit.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, în urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu pretul de vanzare mediu setat de către Vânzător pentru acea perioada, Vânzătorul isi aloca dreptul sa anuleze Comandă efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt. Cumpărătorul accepta şi consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare, inclusiv erori umane.

Precomanda reprezintă o Comandă cu statut special pentru un produs ce urmeaza sa fie lansat şi poate fi achizitionat inainte de lansare/disponibilitate fizica în stocul Vanzatorului. Precomanda  va avea aceiasi pasi ca şi o Comandă normala, singura diferenta fiind la termenul de livrare care va fi stabilit în functie de disponibilitatea produsului şi va fi comunicat de către Vânzător Cumparatorului la momentul inregistrarii precomenzii precum şi în urma oricarei modificari a acesteia. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare şi pretul produsului ceea ce ii da dreptul Vanzatorului sa modifice în orice moment şi unilateral aceste informatii în website.

Vanzatorul are dreptul sa modifice şi conditiile initiale ale precomenzii, dar doar dupa ce a informat Cumpărătorul cu privire la acest aspect şi a primit acordul acestuia pentru noile conditii aplicabile.

Vanzatorul nu este considerat culpabil şi nu i se pot imputa penalizari pentru nerespectarea conditiilor initiale sau pentru modificarile conditiilor initiale ale precomenzii, daca acestea sunt impuse de noile conditii oferite de Producator.
Cumparatorul are dreptul de a renunta în orice moment la o precomanda iar daca aceasta fost deja achitata, suma respectiva ii va fi returnata integral.

Contractul la distanta
Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre pentrugatit.ro şi client este considerata data facturii fiscale emise de către Vanzator.
Termenii şi conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către producator, importator sau distribuitor dupa caz.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către Vânzător a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii şi implicit Contractului şi pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor dupa livrare,  în special pentru pierderea produselor sau a documentelor.

Facturarea
Pretul, modalitatea şi termenul de plata, precum şi termenul de livrare sunt specificate în Comanda.
Vanzatorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile şi Serviciile livrate conform conditiilor prevazute în Comanda, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.

Plata
Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de către Vânzător şi conditiilor impuse de finantator în cazul platilor efectuate prin card bancar sau credit.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata în contul Cumparatorului, urmand a fi incasata de către Vânzător doar dupa confirmarea comenzii.

In cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional. Demersurile pentru rambursarea banilor în acest caz cad în sarcina Vanzatorului, care insa nu este responsabil de termenul în care aceasta rambursare este facuta, acest aspect fiind în sarcina bancii Cumparatorului al carui instrument financiar a fost utilizat.

Vanzatorul nu este responsabil pentru politica şi conditiile comerciale acordate de către finantatorii ale caror instrumente financiare de plata sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la pentrugatit.ro.

In cazul unor erori aparute în timpul procesului de plata Vânzătorul nu are obligatia de a efectua livrarea, în sarcina acestuia intrand numai informarea Cumparatorului asupra faptului ca procesul de plata nu a fost finalizat. Vânzătorul nu este obligat sa faca demersuri de investigare asupra motivului erorii aparute dar poate oferi suport Cumparatorului în limita disponibilitatii, capacitatii şi responsabilitatii acestuia.
In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de către procesatori de plati autorizati.
pentrugatit.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Livrarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Termenele de livrare variaza de obicei intre 2 şi 5 zile lucratoare, în functie de locatia produselor şi de adresa de livrare. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile lucratoare pana la termenul legal de 30 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora, inclusiv cazurile legate de aprovizionare, asa cum sunt ele definite de legislatia în vigoare pe teritoriul Romaniei.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumpărător în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vânzător de la Cumpărătorul respectiv. Penalitatile sau dobanzile sunt excluse.

Acceptarea şi transferul de proprietate
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate în Comanda.
In cazul în care Cumpărătorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, are dreptul sa solicite aducerea la conformitate a Produselor şi Serviciilor conform legislatiei  în vigoare pe teritoriul Romaniei la data incheierii Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, în locatia indicata în Comandă (intelegand prin finalizarea livrarii - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Dreptul de retragere
Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale, fara a se limita la acestea, următoarele:

    a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
    b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
    c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
    d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
    e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
    f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Perioada de retragere expiră în termen de 14 zile de la:

    a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
    b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
    (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
    (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
    (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;

Cu excepţia cazului în care Vânzătorul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vânzător să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri sau în care Vânzătorul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, Vânzătorul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Returul produselor
pentrugatit.ro ofera posibilitatea de returnare a produselor în termen de 14 zile în urmatoarele situatii:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Posibilitatea de retur NU se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii si/sau instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente naturale sau de pastrare în conditii improprii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de pentrugatit.ro în cazul în care produsul prezinta neconformitati rezultate din procesul de fabricatie, manipulare şi ambalare pana la livrarea către client. În orice alta situatie costurile de transport pentru returul initial către Vânzător şi eventualul transport inapoi la Consumator sunt suportate de către Consumator.
Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena şi care au fost desigilate de către Consumator. În cazul produselor care prezinta semne de folosire, în baza unui raport de service, Consumatorului ii va fi restituita contravaloarea produsului din care se va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).

  • Produse ce au fost livrate gresit sau fara toate componentele/accesoriile aferente. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata către reprezentantii pentrugatit.ro, iar Consumatorul va refuza receptia produsului. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un produs similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de pentrugatit.ro.

  • Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile de la primirea produsului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (Dreptul de retragere) . Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Produsele achizitionate de către o persoana juridica se pot returna în termen de 2 zile de la achizitie doar daca prezinta vicii de fabricatie sau daca sunt defecte.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) şi nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii


Produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care au fost livrate (sa aiba toate accesoriile şi documentele care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc).

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile de la data retragerii dupa verificarea starii produselor returnate, şi este posibila prin virament bancar sau în oricare dintre magazinele KitchenShop. Suma inapoiata nu va include costul transportului initial daca achizitia a beneficiat de aceasta facilitate (acesta fiind suportat de către Consumator).

Daca rambursarea produselor sau a unui produs, în cazul comenzilor cu produse multiple, dintr-o Comandă care a beneficiat de transport gratuit determina scaderea valorii totale a comenzii initiale sub valoarea eligibila pentru transport gratuit din valoarea totala de rambursat, se va retine contravaloarea transportului oferit initial.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail/posta.

  • Adresa de e-mail pentru comunicarea notificarilor: office@pentrugatit.ro
  • Adresa postala pentru retur: Depozit Central Kitchen Shop - Sos. Bucuresti - Urziceni, nr. 31, Pavilion V, Complex Doraly, cod postal 077010, Afumati, Ilfov

Dispozitiile OUG 34/2014 se aplica în completare.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de către site-ul  pentrugatit.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele din categoria resigilate daca este cazul), în ambalajele originale, dupa caz, şi provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

In cazul produselor vandute şi livrate de  pentrugatit.ro, certificatele de garantie sunt emise de către pentrugatit.ro pentru toate categoriile de produse. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata în maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@pentrugatit.ro sau la numarul de telefon 021.332.66.16 în intervalul Luni-Vineri orele 09.00-18.00. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.
Certificatul de garantie poate fi verificat aici.

Comunicarea cu Utilizatorul/Cumparatorul
Comunicarea oficiala asumata a Utilizatorului/ Cumparatorului cu  pentrugatit.ro se poate face prin intermediul datelor de contact din sectiunea de Contact în functie de specificul comunicarii şi prin postarea opiniilor vizavi de produse în zonele de comentarii produse.

pentrugatit.ro isi aloca dreptul neopozabil sa excluda sau sa ignore din canalele oficiale de comunicare, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Vanzatorul are libertatea deplina de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Comunicarea oficiala asumata a Vanzatorului cu Utilizatorul/Cumparatorul  se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie de către acestia. în cazul în care Utilizatorul/Cumparatorul  nu ofera un minim de informatii (cel putin numar de telefon valid) pentru a putea fi contactat, Vânzătorul nu este obligat sa faca demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia şi ii da dreptul acestuia din urma sa nu raspunda la solicitarile respective sau sa nu onoreze comenzile inregistrate cu date incomplete.

Vanzatorul  nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii  pentrugatit.ro din orice motive, precum şi pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Politica de Confidentialitate şi Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Site-ul  pentrugatit.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla în controlul  pentrugatit.ro. în cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi gazduit site-ului  pentrugatit.ro, acesta nu-si asuma nicio responsabilitate. pentrugatit.ro poate contine link-uri către alte site-uri.

pentrugatit.ro nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea. Va recomandam consultarea în prealabil a termenilor legali şi a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Modalitatile expuse mai jos se aplica doar în cazul informatiilor colectate pe pentrugatit.ro.

In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate prin procesatori autorizati. pentrugatit.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata, KITCHEN SHOP SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  Pentrugatit.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire şi monitorizare a vanzarilor şi comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont si/sau de Comandă declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a KITCHEN SHOP SRL şi va dati acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de către KITCHEN SHOP SRL, afiliatii şi colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de către acestia de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire şi monitorizare a vanzarilor şi comportamentul consumatorului.

De asemenea, va dati acordul expres şi neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de către KITCHEN SHOP SRL atat afiliatilor sai precum şi altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termeni şi Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei în caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale şi de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora


Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa sediului central al KS, se pot exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate şi legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel,  pentrugatit.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter şi poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
pentrugatit.ro nu este de acord şi nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul  pentrugatit.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date, comunicand acest lucru printr-o cerere trimisa la adresa sediului central (pagina Contact din pentrugatit.ro).
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preintampina incalcarea securitatii, a legii şi a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, .KITCHEN SHOP SRL pot furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla în relatii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta şi ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor şi serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchet, Politie, Instantele judecatoresti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Frauda
Utilizatorul se obliga sa acceseze şi sa utilizeze  pentrugatit.ro în scopuri şi prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  şi VA DA DREPTUL  PENTRUGATIT.RODE A SOLICITA ORGANELOR COMPETENTE PUNEREA în MISCARE A CERCETARII PENALE IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor şi care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata în vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.

Legea aplicabila şi Jurisdictia
Prezentul document este supus legii din Romania.
Eventualele litigii aparute intre pentrugatit.ro şi Utilizatori / Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta rezolvare nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

KITCHEN SHOP SRL