Coș
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88
Transport Gratuit

Tava "Aperitivo" 42 x 31 cm - Emile Henry

Cod: 504234

Preţ: 139 lei
În 6 rate: 23,17 lei/lună
Prețul conține taxa de timbru verde în valoare de 0 lei (TVA inclus).
Disponibil: În stoc
Descriere

Tava, marca Emile Henry, confectionat din ceramica HR, pentru servit si preparat aperitive.

Desi eleganta si rafinamentul sunt doua cuvinte ce definesc perfect vasele din colectia cunoscutului brand francez, utilitatea, durabilitatea si eficienta sunt atributiile ce fac produsele Emile Henry in mod deosebit remarcate. Daca adesea iubirea pentru frumos isi spune cuvantul, “iubirea pentru util” (unul din motto-urile producatorului) este, la final, cea care dainuie.

Noua colectie “Aperitivo”, parte din gama Ovenware, vine cu un nou design unic, elegant, realizat in diverse culori. Produsele din aceasta colectie s-ar integra de minune pe orice masa, fara a trece insa neobservate. Aceste vase sofisticate sunt recomandate atat pentru prepararea cat si pentru servirea aperitivelor.

Fabricat din ceramica speciala HR® (High Resistance), acest platou prezinta o rezistenta termica ridicata, de pana la 270°C, in cuptor, fiind ideal pentru prepararea, incalzirea si servirea aperitivelor. Aceasta tehnologie face ca vasul sa reziste la socurile termice; poate ajunge din frigider, de la temperaturi de pana la - 20°C, direct in cuptor, si invers. Astfel, prajiturile sau gustarile pot fi re-incalzite si servite direct de pe platou cand vor fi scoase din cuptor. 

Datorita modului in care este conceput, datorita formei si a materialului special prelucrat, caldura este distribuita uniform pentru o incalzire treptata. Manerul lateral al platoului permite o manevrare usoara atunci cand este introdus sau scos din cuptor.

Dimensiuni: 42 x 31 cm.

 

Caracteristici
Cod 504234
Producator Emile Henry
Gama Ovenware
Culoare Burgundy
Material Ceramica
Acest produs face parte din gama Ovenware ce poate fi vizualizată aici.