banner
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88


Storcator manual 3 in 1 - Zokura

Cod: Z1018

Preţ: 398,01 lei
În 8 rate: 49,75 lei/lună
Disponibil: În stoc
Descriere

Cand vine vorba de stoarcerea citricelor si de felierea rapida a fructelor si legumelor, storcatorul manual 3 in 1, marca Zokura, se achita exemplar!

Asa cum ii spune si numele, acesta este un dispozitiv multifunctional care foloseste un minim de spatiu de depozitare si ofera 3 posibilitati de folosire, prin accesoriile de care dispune.

Se poate adapta in functie de situatie, devenind: storcator de citrice, feliator de fructe si legume si de cutter pentru cartofi (pentru prajit).

Cu alte cuvinte, poti pregati sucuri naturale de citrice, poti felia fructe si legume in 8 parti egale sau poti taia cartofii in forme precise, pentru a deveni cartofi prajiti “french fires” simplu si rapid, acasa.  

Extrem de solid si de stabil, storcatorul este fabricat din fonta si are site din inox, materiale care asigura rezistenta indelungata in timp a acestuia. Este, de asemenea, acoperit de un strat emailat, motiv pentru care este rezistent la coroziune, la acidul citric si nu se pateaza.

Usor de curatat – prin manevrarea manerului, dispozitivul permite asamblarea si schimbarea fara efort a accesoriilor, iar pentru ca nu depinde de electricitate, poate fi folosit oriunde si oricand cu aceleasi rezultate excelente.   

Dimensiuni (lxLxh): 18,5 x 23 x 40 cm (cu manerul lasat jos), 18,5 x 23 x 72 cm (cu manerul extins).

Caracteristici
Cod Z1018
Producator Zokura
Gama Storcatoare Zokura