Filtrează după specificații
Coș
banner

Filter by:

Clear All

Siropuri Soda

sticla sodaBucura-te de bautura ta acidulata favorita! Este atât de simplu si rapid cu varietatea de siropuri SodaStream.
Nu contin alergeni, organisme modificate genetic si sirop din frucoza de porumb (HFCS), fiind certificate de catre laboratoare specializate. In plus acestea contin mai putin zahar decât bauturile carbogazoase standard: in medie de 3 - 4 ori mai putine calorii per pahar!

Siropurile SodaStream sunt foarte concentrate: cu fiecare sticla de 500 ml puteti prepara 12 l de bautura carbogazoasa. Greutatea cumparaturilor de la magazin si volumul de depozitare in bucataria ta vor fi substantial reduse!

Poti achizitiona si savura toate aromele pe care le preferi - nu numai una sau doua – le poti prepara mai slabe sau mai tari si chiar amesteca intre ele sau cu sucuri de fructe ori alcool.

Luati in considerare amprenta de carbon lasata de producerea, transportarea, colectarea si reciclarea tuturor acestor sticle si doze de care nu mai aveti nevoie! Siropurile SodaStream sunt cu adevarat prietenoase cu mediul, delicioase si prilej de bucurie pentru toti membrii familiei.

Afișare Grilă Listă
Sortează după:

Sirop Pink Grapefruit 440 ml - Sodastream

Cod: 1024256310

În stoc
28 lei 25,2 lei