Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88


Oala pentru fiert lapte 3,5 L - Zokura

Cod: Z1017

Preţ vechi: 199 lei
Preţ: 149 lei
În 6 rate: 24,83 lei/lună
-25%
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Fiecare ingredient cu vasul sau special de gatit! In cazul laptelui, de nelipsit din nicio bucatarie este oala pentru fiert laptele, marca Zokura.

Din inox, cu perete dublu, oala fierbe sigur si eficient laptele, iar cand ajunge in punctul de fierbere te anunta cu ajutorul fluierului de avertizare, sa o ridici de pe flacara. Astfel, vei evita risipa si aragazul va ramane curat.  

Acest lucru se intampla gratie peretelui dublu, in care torni 700 ml de apa, iar fluierul cu lantisor joaca rol atat de alerta, cat si de blocare a spatiului umplut cu apa. (Lantisorul va tine fluierul langa oala si nu va exista riscul sa il pierzi.)

Oala are o capacitate generoasa, de 3.5 litri, si mai poate fi folosita si la prepararea sosurilor care necesita gatirea la bain-marie, precum si la topirea ciocolatei.

O manevrezi usor, in siguranta, cu ajutorul manerelor din ebonita, iar capacul din inox o acopera perfect, pentru a-i proteja continutul.  

Oala nu necesita reumplerea cu apa in mai putin de o ora, daca este folosita la foc mic, dar daca preparatul va avea nevoie de un timp mai indelungat, trebuie completata cantitatea corecta de apa (700ml) in peretele vasului, periodic.

Se poate spala si in masina de spalat vase. 

Caracteristici
Cod Z1017
Producator Zokura
Material Inox
Capacitate 3.5 l
Inductie nu