Filtrează după specificații
Coș
Filtrează produsele
Închide
Caută
Preț
-
84 lei 85 lei
Producator

Koopman

Koopman International este o companie olandeza cu sediul central in Amsterdam, renumita la nivel mondial pentru importarea si comercializarea a peste 20.000 de produse cu multiple arii de utilizare, in 17 tari din Europa si in Honk-Kong.

Inca de la infiintare, in 1937, Koopman International a pus foarte mare pret pe o serie de valori esentiale in stabilirea unui parteneriat dintre companie si clienti. Concepte precum incredere, servicii, solutii personalizate si reguli de securitate au devenit principii care ghideaza activitatea zilnica si care permit optimizarea constanta a proceselor operationale.

Modelul de afaceri al acestei companii este bazat pe oferirea unui plus de valoare clientilor, prin indeplinirea celor mai exigente cerinte si prin varietatea gamelor de produse ce pot fi vizualizate in cele 15 showroom-uri ale companiei. Procesul de achizitie respecta o logistica foarte bine pusa la punct, livrarea produselor facandu-se direct din depozitul de peste 200.000 mp.

Toate aceste aspecte au facut din Koopman International furnizorul preferat al multor companii europene ce realizeaza cifre de afaceri impresionante, indreptatindu-i sa se considere unul dintre cei mai mari importatori europeni.

Respectand traditia gamelor de produse de prima calitate, KitchenShop a decis sa aduca in magazinele sale o serie de produse Koopman International, diversificandu-si oferta catre dumneavoastra.

Afișare
Sortează după:

Set ustensile gratar 3 piese - Koopman

  • Producator: Koopman
  • Gama: Ustensile gratar

Cod: 404900030

În stoc
99 lei 84 lei