Filtrează după specificații
Coș
Filtrează produsele
Închide
Caută
Preț
-
267 lei 750 lei
Producator
Inductie
Capac

Inocuivre

Un set de ustensile de bucatarie, din cupru, este prin excelenta iubit de foc, datorita gradului exceptional de conductivitate al caldurii.

Autenticitate

Nobletea cuprului in Arta Gatitului se datoreaza nu numai aspectului cald si colorat, ci si calitatii esentiale de a distribui caldura, fapt pentru care tigaile din cupru sunt ideale pentru preparatele delicate, cum ar fi sosurile.

Intretinere

Pentru a curata vasele de gatit din cupru, folositi un detergent de vase tip pasta, special pentru acest tip de material. In cazul produselor cu suprafete acoperite cu staniu sau sub care se afla otel inoxidabil, curatarea se poate face in mod obisnuit.

Nu este recomandata curatarea vaselor din cupru la masina de spalat vase, deoarece detergentii de vase speciali pentru masina de spalat vase contin foarte mult clor.  

Caracteristici Tehnice

Cuprul este un metal exceptional pentru ca este un extraordinar conductor de caldura, potrivit in mod special pentru gatitul in stil frantuzesc si pentru preparatele ce au nevoie sa fie “scazute”.

Cu toate acestea, cuprul nu trebuie sa intre in contact direct cu majoritatea alimentelor si, in consecinta, este folosit in asociere cu un alt metal (aflat pe interiorul tigailor).

Cupru-inox: acesta este un bimetal laminat.

Produsele sunt acoperite la exterior cu un strat gros de cupru, care permite excelenta conductivitate a caldurii.

Interiorul tigailor, din inox, permite o ingrijire si o intretinere usoara, si nu este nevoie sa fie refinisat (retusat). Finisajul exterior este lustruit.

Manerele sunt din fonta sau inox si sunt fixate prin nituri puternice.

Vasele din aceasta gama nu pot fi utilizate pe plitele cu inductie.

Afișare
Sortează după: