Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88


Cutitul bucatarului 14 cm TWIN Artis - Zwilling

Cod: 38330141

Preţ: 185 lei
În 6 rate: 30,83 lei/lună
Disponibil: În stoc
  • Livrare gratuită
Descriere

Calitate inainte de toate!

Daca alegi de la inceput ce este mai bun - de la ustensilele de bucatarie la ingrediente, stii sigur ca rezultatele vor fi intotdeauna excelente.

Cutitul bucatarului TWIN Artis fabricat de compania germana Zwilling este multifunctional, putand fi  folosit atat de bucatarii profesionisti, cat si de amatori la curatarea, maruntirea si felierea exceptionala a ingredientelor.

Practic, robust, cu lama lata, puternica si cu muchia de taiere fina, imbina prin design si utilitate caracteristicile unui set complet de cutite de bucatarie de calitate.  

Lama cutitului (14 cm) este fabricata din otel inoxidabil special, la cele mai inalte standarde, calita prin proces criogenic friodur® si este extrem de rezistenta la coroziune si socuri (termice si fizice).

Aceasta este prelungita complet (full tang) in manerul prins in 3 nituri, ergonomic, care permite utilizarea confortabila si fara efort.

Secretul otelului de inalta calitate din care este fabricata lama este echilibrul optim de crom si carbon, rezultand un otel special, brevetat de ZWILLING.

Tranzitia intre lama si maner este lina, fapt care contribuie la designul atemporal si atragator al cutitului, care imbina traditionalul cu tehnologia moderna, iar logo-ul gravat pe nitul central ii confera cutitului un aspect sofisticat.   

Caracteristici, pe scurt:

- Tranzitie lina intre lama si maner;
- Maner ergonomic, prins in 3 nituri (cel central este gravat cu logo-ul companiei), usor de curatat;
- Anti-rugina, anti-pata.

Pentru mai multe detalii privind procesele de prelucrare sau gamele ZWILLING J.A. HENCKELS click AICI.

Caracteristici
Cod 38330141
Producator Zwilling
Gama TWIN Artis
Dimensiuni (cm) 14
Acest produs face parte din gama TWIN Artis ce poate fi vizualizată aici.