Filtrează după specificații
Coș
Filtrează produsele
Închide
Caută
Preț
-
95 lei 319 lei
Producator
Diametru (cm)
Dimensiuni (cm)
Strat antiadeziv
Inductie
Capac

Carbone Plus

Tigaile din otel sunt perfecte pentru prajit si pentru rumenit (fripturi, omlete, clatite...).

Sfat

Incalziti bine tigaia inainte de a o folosi. Dupa ce ati terminat de gatit, nu lasati mancarea in tigaie.  

Asezonare

O tigaie buna din otel este una care a fost asezonata, care a devenit neagra dupa ce a fost folosita de cateva ori. Atunci puteti gati, tapetand in prealabil tigaia cu putina grasime (ulei).

Intretinere

Pentru a va asigura ca tigaia isi pastreaza calitatile si pentru a se evita oxidarea, curatati tigaia cu apa fierbinte, fara detergent lichid de vase si apoi uscati-o rapid cu prosoape de bucatarie, din hartie. Puteti sa o tapetati apoi cu putin ulei si sa o depozitati intr-un loc uscat.

Caracteristici tehnice

- Otelul ultra-rezistent este potrivit in mod special pentru sursele de caldura puternice, folosite in bucatariile profesionale si la gatitul intensiv;

- Manerele foarte rezistente, din benzi de otel sau din otel turnat, sunt bine fixate prin nituire sau prin sudare.

- Stilul frantuzesc de curbare al manerelor permite o prindere optima, fara oboseala, usor de manevrat dupa bunul plac.

- Tigaile sunt potrivite pentru gatitul rapid, la temperaturi foarte ridicate, mentinandu-se vitaminele si elementele nutritive din mancare;

Tigaile din aceasta gama pot fi utilizate pe toate sursele de caldura, inclusiv pe cele cu inductie.

Afișare
Sortează după: