Filtrează după specificații
Coș
Filtrează produsele
Închide
Caută
Preț
-
16 lei 269 lei
Producator
Nr. piese
Capacitate
Diametru (cm)
Dimensiuni (cm)
Strat antiadeziv
Inductie
Capac

Calve

logo calve 

"Tu insuti esti sursa succesului si prosperitatii tale" - este unul dintre motto-urile pe care Calve si le-a asumat cu consecventa si ambitie, demonstrand lumii intregi cum un producator spaniol poate vinde anual sute de mii de produse, care conving prin calitate si design la un pret convenabil.

Peste 700 de produse grupate in 19 categorii diferite, aplicand tehnologii inovatoare, au cucerit piete precum cea ruseasca in timp record. Toate produsele Calve sunt confectionate din otel inoxidabil 18/10 (asa-numitul otel chirurgical, ce contine 18 parti nichel si 10 parti crom), care genereaza ustensilele de gatit de cea mai buna calitate. Acest material este durabil, nu se oxideaza si nu se corodeaza, nu reactioneaza cu componentele mancarii si nu afecteaza gustul sau mirosul acesteia. Otelul este combinat cu alte materiale, in special pentru a construi suprafate interioare non-aderente (materiale precum Teflon Platinum, Teflon Classic, Xylan sau Xylan Plus) sau in capsule speciale ce confera fundului oalelor si cratitelor diferite proprietati termoconductoare. Capacele includ termospoturi, pentru a permite controlarea cu usurinta a temperaturii interioare.

Pe langa calitatile tehnologice ale produselor Calve, designul acestora, orientat spre simplitate si modernism, este un alt atu in competitia cu alte marci de succes. Produsele Calve, accesibile ca pret, asigura o calitate superioara a procesului de pregatire a mancarii, intr-un mod confortabil, economic si sanatos.

Afișare
Sortează după: