Filtrează după specificații
Coș
Filtrează produsele
Închide
Caută
Preț
-
89 lei 1169 lei
Producator
Material
Dimensiuni (cm)
Garantie
Strat antiadeziv
Inductie
Capac

Atlantis

logo atlantis


PROFESIONALISM, ASPECT DEOSEBIT SI CONFORT IN UTILIZARE

Cu tehnologia, designul si performanta produselor ce fac parte din gama Atlantis, Demeyere a reusit sa atinga cel mai inalt nivel in productia vaselor de gatit din otel inoxidabil nefacand uitate traditia si simpla placere de a gati.
Designul practic si tehnologiile folosite au fost ajustate pentru fiecare produs marind astfel valoarea culinara a preparatelor gatite cu ajutorul acestor vase.

atlantis

La fabricarea cratitelor si oalelor din gama Atlantis, Demeyere foloseste pereti din otel inoxidabil 18/10 in combinatie cu un material termo-conductor format din 7 straturi: InductoSeal. Suprafata vaselor este finisata folosind tehnologia Silvinox.
Datorita designului si procesului special de prindere, manerele turnate din inox 18/10 raman suficient de reci pentru a fi manevrate in siguranta pe plitele electrice. Acestea previn acumularea de mizerie sau resturi garantand un proces de gatit sanatos si igienic.

InductoSeal
InductoSeal este o tehnologie Demeyere patentata, care presupune incastrarea ermetica in fundul vaselor de gatit a unei capsule formate din 7 aliaje diferite, in combinatie cu otel inoxidabil si cupru. Capsula este sudata de jur imprejur la marginea vasului, construita dintr-un singur strat gros de inox 18/10. Aceasta tehnologie unica garanteaza o distributie optima a caldurii la baza vasului, precum si o suprafata conductoare de caldura cu 33% mai mare decat a unui vas traditional. In acelasi timp, caldura, aroma si aburul raman in interiorul vasului, reprezentand solutia tehnica ideala pentru o mancare sanatoasa, fiarta sau fiarta la aburi, cu sau fara apa.

Silvinox
Tehnologia Silvinox consta intr-un tratament electrochimic unic creat in laboratoarele Demeyere. Datorita tehnologiei Silvinox, inoxul nu isi pierde luciul, stralucirea, nu se toceste si nu ingalbeneste. Rezultatul acestei tehnologii consta intr-un inox durabil lipsit de impuritati cu o suprafata foarte usor de spalat.

atlantis

atlantis

Tigaile saute, si cratitele conice din gama Atlantis sunt fabricate dintr-un material multistratificat de ultima generatie: 7-PLY.

7-PLY
Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®.

Grosimea determina modul de distribuire a caldurii. Din aceste considerente, materialul 7-Plyare grosimi diferite in functie de tipul vasului:

  • 2,3mm pentru tigaile wok - 230°C la baza si 140°C in lateral.
  • intre 3 si 3,3mm pentru tigaile conice saute, cratite si anumite tigai.
  • 4,8mm pentru toate tigaile profesionale.

 

atlantis

 
Afișare
Sortează după: