• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88
9%

BANI INAPOI LA FIECARE ACHIZITIE ONLINE SI IN MAGAZINE IN PERIOADA 15-21 APRILIE*
AFLA MAI MULTE >>

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie - Editura All

Ne pare rău, acest produs nu mai face parte din oferta KitchenShop

Cod: CR0123

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii
Disponibil: La comandă
  • Livrare gratuită
Descriere

Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit. Fie ca sunteti un novice in bucatarie sau un bucatar casnic experimentat, cartea va fi o sursa primara de intelepciune culinara pentru multi ani de acum inainte.

Este impartita in 2 sectiuni: una despre ustensile si echipament de bucatarie si cealalta despre tehnici de gatit si retete culinare.

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire.

A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti si sa intelegeti cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma. Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
Data publicarii: 30.09.2010

Caracteristici
Cod CR0123
Categorie Cărți de bucate
Editura All
Limba Romana
Recenzii
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii