• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0

staub

Un pic de istorie

Firma Staub a inceput ca o afacere de familie, fiind lansata in 1892 ca un magazin de vase pentru gatit, de bunicul lui Francis Staub, Auguste Waldner, in Alsacia, Franta. Dupa o scurta perioada aventuroasa, carismaticul Francis a decis sa-si schimbe profesia prin preluarea afacerii de familie. in 1974, el a cumparat o fabrica de fonta si astfel intreprinderea producatoare de vase de gatit Staub s-a nascut. in functie de cresterea companiei a facut si noile sale achizitii. Acum dupa mai mult de treizeci de ani, compania este lider de necontestat in Franta, pe piata producatorilor de vase de gatit din fonta.

Staub este brandul de referinta in randul celor mai mari bucatari din lume, inclusiv Paul Bocuse (cel mai celebru bucatar francez). Ei folosesc produsele Staub, nu numai in bucatarie, dar si pentru servire la masa, fapt care arata calitatea de prim rang ale acestor produse. Datorita perfectiunii de productie, care combina tehnologia, traditia si modernul, Staub este un adevarat punct de reper in Franta si in intreaga lume.

staub

Materiale de cea mai buna calitate.
Produsele Staub sunt facute dintr-o fonta speciala de foarte buna calitate avand o rezistenta sporita la zgarieturi si ciobire. De asemenea, vasele sunt foarte usor de curatat si au o durata de viata prelungita.
Datorita materialelor folosite, acestea isi mentin temperatura, pastrandu-se calde mult timp dupa ce au fost scoase din cuptor sau au fost luate de pe plita.

staub

 

 

 

Capace speciale
Cei de la Staub au dezvoltat o tehnologie inovatoare in fabricarea capacelor vaselor de gatit Cocotte. Suprafata acestora este plata iar la interior prezinta mici proeminente asigurandu-se astfel pastrarea umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de 'ploaie' ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.

 

 

 

 

staub

Tehnologii moderne
La interior, vasele sunt prevazute cu un strat de email negru mat dezvoltat de Staub prin tehnologii speciale ce ofera avantaje in cazul tehnicilor de gatit ca fierberea innabusita, coacerea sau caramelizarea. Uleiurile (grasimile) folosite in timpul gatirii vor penetra porii emailului mat si vor crea o suprafata anti-adeziva naturala neteda. De aceea, vasele Staub devin din ce in ce mai bune cu trecerea anilor, pe masura ce le folositi.
Exteriorul vasului are cel putin 2-3 straturi de smalt special ce in combinatie cu fonta speciala asigura o distribuire optima a caldurii pe toata suprafata vasului.
Produsele Staub pot fi utilizate pe toate tipurile de surse de caldura, inclusiv inductie si pot fi apoi aduse direct pe masa. Ele sunt ideale pentru bucatarii profesionisti, precum si incepatorii interesati sa descopere beneficiile mancarii delicioase si sanatoase.

Traditie si modernism

Francis Staub este si in prezent direct implicat in proiectarea si crearea fiecarei linii de produse. Dupa un lung proces de design si testare, un brevet este obtinut pentru fiecare element conceput. in timpul fabricatiei, pentru fiecare piesa din fonta se face o matrita din nisip care apoi este distrusa, astfel ca fiecare produs Staub este unic.
In iunie 2008, Staub s-au alaturat grupului ZWILLING J.A. Henckels.

Staub este distribuit in 50 de tari, din Europa, Japonia, China si America de Nord..

Tara de origine: Franta.
Garantie: pe viata.
Click aici pentru a vizualiza produsele marcii Staub.

staub