Descriere
Usuba, cutit pentru legume (se foloseste in special in tehnica Katsura-Muki ce implica decojirea si felierea fina, in foi, a legumelor), marca Miyabi, cu lama de 17 cm rezistenta la coroziune si socuri.
Caracteristici:
- Lama asimetrica din otel special CMV60 rezistent la coroziune si socuri (are in compozitia sa Cobalt pentru un plus de rezistenta la coroziune, Molibden pentru duritate sporita si Vanadiu pentru pastrarea ascutimii taisului timp indelungat);
- Lama Honbazuke ultra-ascutita pe o singura fata (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze);
- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;
- Maner Micarta solid si usor de curatat din material sintetic multistratificat impregnat in rasini, in combinatie cu inox.
Pentru rezultate optime privind ascutirea si finisarea cutitelor din gama Miyabi 7000 Pro se recomanda folosirea pietrelor speciale (click AICI).